WONDER PIGEON GREEN 500ML

lei220,00

Categorie: Etichetă:

Descriere

Wonder Pigeon GP (Green Power) are o gamă crescută și mai largă de efecte antibacteriene în comparație cu formula standard și ajută suplimentar porumbelul să absoarbă și să digere nivelul adecvat de nutriție pentru a construi “super mușchi” pentru perioada de curse. Fără efecte secundare si contraindicații. Având în vedere concentrația ridicată de monogliceride, un astfel de produs este recomandat tuturor crescătorilor dedicați performanțelor.

Compoziție chimică: acid propionic, acid butiric, acid heptanoic, acid caprilic, capric și lauric esterificat cu glicerol, glicerol

Compoziție analitică: proteină brută 0%, fibre brute 0%, uleiuri și grăsimi brute 64,2%, cenușă brută 0,1%, lizină 0%, metionină 0%, calciu 0%, sodiu 0%, fosfor 0%, magneziu 0%.

Aditivi: E141, substanțe aromatice naturale.

Administrare:

  • Perioada de reproducere: 1,5 ml la 1 litru de apă sau 3 ml amestecat în 1 kg de semințe.
  • Porumbei tineri: 1,5 ml la 1 litru de apă sau 2,5 ml amestecat în 1 kg de semințe.
  • Sezonul zborului: Când se întoarce acasă și a doua zi după ce se întoarce acasă: 2 ml la 1 litru de apă sau 3 ml amestecat în 1 kg de semințe.
  • Cu o zi înainte de îmbarcare și in ziua îmbarcării: 3 ml pe litru de apă sau 4 ml amestecat în 1 kg de semințe.

Creșterea ușoară a dozei de la 2 ml la 4 ml la 1 litru de apa zilnic sau de la 3 ml la 5 ml pe 1 kg de seminte  va ajuta porumbelul să adauge masă musculară semnificativă, reducând în același timp grăsimea corporală – ducând la performanțe de curse îmbunătățite.