TOLLISOL PLUS

lei155,00

Categorie: Etichetă:

Descriere

Original Sedochol PLUS de la Merial pentru porumbeii călători
Viziunea noastră – viitorul vostru

Merial este una dintre cele mai importante companii la nivel mondial în industria farmaceutică veterinară . Viziunea Merial este de a oferi produse de promovare a sănătății și de performanță la animale .

Sedocholul produs anterior trebuia să fie adaptat ca urmare a modificărilor în Legea Nutritie Animala . Această schimbare de compoziție necesită un pic mai mult timp , chiar și în cazul unei companii care este lider în industria farmaceutică veterinară .

Bun nu este suficient . Îmbunătățirea constantă este ceea ce se străduiește Merial sa faca, și este împotriva acestei idei că noul Sedochol PLUS a fost dezvoltat , un produs special pentru porumbei .

Merial a observat , nu fără surprindere , că un număr mare de produse contrafacute sunt în acest timp în circulație . Merial detine drepturile de autor asupra brandului Sedochol și alte copii de pe piață nu sunt tolerate .
Vet – Schroeder – Tollisan BV va fi responsabil pentru distribuirea de Sedochol PLUS . Perseverența și comunicarea au fost cheia succesului nostru în ceea ce privește acest parteneriat .

Noul Sedochol PLUS este un produs care poate fi utilizat în timpul naparlirii , curse și reproductie . Un număr de crescători olandezi și belgieni de top au fost utilizatori Sedochol , dar în Germania , de asemenea , câțiva crescători au adăugat Sedochol in apa porumbeilor în scopul regenerarii după un zbor .

De ce Plus ? Compoziția încercata și testata ( metionină + colină ) a fost suplimentata cu vitamina B12 si vitamina B2 . Un Plus suplimentar pentru porumbeii nostri .
dozaj : 10 ml /l apa.

Prezantare: sticla 1000ml.