SPECIAAL 1000 ML

lei200,00

Stoc epuizat

Categorie: Etichete: ,

Descriere

Dr. Peeters SPECIAAL este o combinatie unica si foarte concentrata de Aminoacizi, Electroliti, Minerale, Vitamine si Provitamine, ideal pentru refacerea porumbeilor cand se intorc de la etape, in perioadele de stres, naparlire si mai ales in timpul tratamentelor, cu un aport important si in buna dezvoltare a puilor. Asta face ca Dr. Peeters SPECIAAL sa fie indispensabil porumbeilor pe parcursul intregului an.

Spre deosebire de produsele similare de pe piata, Dr. Peeters SPECIAAL se administreaza doar 20ml/2L de apa sau la 1 kg de hrana. Efectele acestui produs sunt vizibile imediat dupa prima administrare.
Dr. Peeters SPECIAAL ajuta foarte mult la recuperarea pasarilor dupa zboruri, in compozitia sa regasindu-se intr-o concentratie unica toata gama de electroliti, aminoacizi, minerale si vitamine asentiale pentru refacerea dupa etapele de concurs. Dr. Peeters SPECIAAL este chiar special si prin efectele sale protective asupra ficatului porumbeilor. Concentratia mare de glutamina din compozitie joaca un rol cheie in detoxifierea ficatului – organul cel mai important al porumbeilor voiajori. Astfel se previne si depunerea grasimilor pe ficatul porumbeilor.
O doza administrata inainte de imbarcare va ajuta la recenzia apei in organismul porumbeilor, acestia facand fata mult mai usor unui intreg sezon competitional fara a suferi un grad ridicat de uzura fizica.
Dr. Peeters SPECIAAL ajuta porumbeii si in perioadele de naparlire. Prin dozajul sau ridicat de aminoacizi, administrat zilnic in perioada de naparlire sprijina intens cresterea si dezvoltarea unui penaj nou foarte matasos si maleabil.
Dozaj:

Zboruri | Crestere | Naparlire | Tratamente – 20ml/2L apa sau 1kg hrana