PROBAC 1000

lei150,00

Categorie: Etichete: ,

Descriere

Probiotic si vitamine.
Prezentare: cutie 500g

Probac 1000 (500g)
Electroliti si probiotice pentru regenerarea florei intestinale. După tratamentul cu antibiotice – după vaccinare – dupa concurs.

Stresul, schimbarile de dieta sau tratamentul antibiotic duc rapid la schimbări ale florei intestinale naturale. Produsele alimentare nu mai sunt digerate optim, sistemul imunitar este slăbit şi porumbelul isi pierde capacitatea sa de a respinge bolile intestinale.

Aplicarea regulată de Probac 1000 creste rezistenta naturala impotriva bacteriilor patogene şi boli, cum ar fi coccidioza, hexamitiaza, E. coli, candida si salmonella.

Probac 1000 este ideal pentru utilizarea post-competitiv din cauza compoziţiei sale specifice, prin urmare, se recomandă ca porumbeilor să le fie administrat Probac 1000 direct la întoarcere, precum şi în ziua următoare.

Pentru a realiza efectele descrise mai sus, o concentrare adecvată şi o metodică de administrare este de maximă importanţă. Din acest motiv, un singur gram (1g) din Probac 1000 conţine peste 1,5 miliarde
bacterii endemice şi capabile să se stabilească o „colonie” în intestinul subţire al porumbelului. Doza recomandată este de două ori pe săptămână 5 g de Probac 1000 în 1 litru de apa sau 1 kg de hrană pentru 25 de porumbei pe zi.
Acest lucru va asigura că fiecare individ porumbel va ingera mai mult de 300 de milioane de bacterii pe zi. Cu fiecare hranire, intestinul este astfel inundat cu bacterii benefice.

Aplicaţii suplimentare:

În urma tratamentului cu antibiotice, Probac 1000 ar trebui să fie întotdeauna administrat timp de 3 – 5 zile pentru înlocuirea florei intestinale distruse. După vaccinari pentru paramixoviroza, salmoneloza, sau variola, Probac 1000 este superb, potrivit pentru a atenua reactia la imunizare