BIO-EVEN

lei220,00

Categorie: Etichetă:

Descriere

BIO -EVEN

Este, probabil, produsul emblematic in a rezolva problemele din apa porumbeilor voiajori.

n Olanda in mod special, columbofilii se confrunta mereu cu calitatea scazuta a apei pe care o dau porumbeilor, din motive lesne de inteles: panza freatica este mereu afectata de apele de suprafata si de reziduurile create de oameni.

Bio – Even este un produs  100% natural bazat pe acizi citrici, produse homeopate si extracte de plante aromatice musetel, cimbru, diverse radacini precum plantain (o ruda apropiata a bananelor). Toate aceste plante medicinale se regasesc peste tot in lume intr-o sumedenie de produse farmaceutice.

Bio-even contine un nivel de acidifiere optim, care purifica apa si intaresc organismal porumbeilor. Mediul acid participa la curatarea si eliminarea reziduurilor din organismal porumbeilor. Astfel, crescatorul tine sub control in mod natural tricomonoza, coccidioza, parazitii intestinali si chiar atacurile virusilor, blocand accesul lor in organism.

In mod deosebit, cand porumbeii sunt supusi stresului generat de imperechere, crestere, imbarcare si transport la locul lansarii mai indelungat (etape lungi), apare intotdeauna riscul de a contacta un microb sau bacterie care le poate dauna. Folosind in mod constant BIO-EVEN in apa de baut a porumbeilor, aparitia problemelor este putin probabila.

BIO-EVEN nu este un medicament chimic, este o formula naturista deosebita care mentine sanatatea naturala a porumbeilor.

Din momentul in care incepi sa folosesti BIO-EVEN, este recomandat s ail administrezi timp de 14 zile consecutive iar mai apoi, de 3 ori pe saptamana (3 zile pe saptamana)

BIO-EVEN poate fi administrat oricand pe parcursul anului atat la porumbeii adulti cat si la pui sau tineret.

BIO-EVEN ofera o protecte deosebita puilor importriva infectiilor intestinale cu E-coli (Boala Puilor).

Trebuie sa aveti grija ca porumbeii, in mod special puii, sa nu fie bolnavi sau slabiti inainte de a le administra BIO-EVEN.

Cu BIO-EVEN stau sanatosi in mod natural si administrarea medicamentelor scade dramatic, un lucru extraordinar de pozitiv in rezultatele lor in concursuri pe intregul an.

Multi din marii campioni olandezi la Maraton, jucatorii pe distante lungi si foarte lungi, au incercat BIO-EVEN si au constatat ca folosind BIO-EVEN in mod constant, rezultatele loor au crescut considerabil de la an la an. BIO-EVEN face ca porumbeii sa se antreneze intr-un ritm bun si foarte usor, zi de zi.

Printre numele mari care folosesc acest produs regasim Familia Eijerkam sip e AP Overwater. Cel din urma este cel care imbuteliaza si vinde acest produs revolutionar.


Doza de administrare este 1 ml. per litru de apa . Folosind o siringa sau un recipient gradat este cel mai usor mod de a doza BIO-EVEN in apa porumbeilor.

Este un produs foarte usor de administrat si foarte economic. 1 sticla de BIO-EVEN ajunge pentru 1,000 litri de apa.

Plecand de la succesul acestui produs in randul marilor maratonisti europeni, multi veterinary au preluat formula si s-au scris multe articole despre beneficiile produsului.

Noi am gasit acest produs la AP Overwater, in timpul vizitei columbofile din Martie 2018, AP fiind unul dintre cei mai infocati sustinatori ai acestui produs, unul dintre cei care il imbuteliaza si il distribuie celor care il folosesc constant.

Imediat ce l-am vazut, ce am aflat despre efectul sau fantastic asupra porumbeilor, l-am rugat pe AP sa ne acorde reprezentarea acestui produs in Romania deoarece el poate aduce beneficii columbofililor romani, asa cum o face de atat de multi ani pentru olandezi.

BIO_EVEN are proprieteti excelente in a alcaliniza apa (PH) si este un produs foarte valoros pentru porumbei.