APF 90

lei190,00

Categorie: Etichetă:

Descriere

Concentrat proteic ​​de origine animală pentru porumbei

Probac ​​A.P.F. 90 este o proteină uşor de digerat concentrat compus din mai multe surse de proteine ​​de origine animală şi dezvoltat pentru sportivii de top. Acesta este caracterizat printr-un grad ridicat de puritate, precum şi ca un excelent, bine echilibrat spectru de aminoacizi, cu un rating de calitate biologică de 134. A.P.F. 90 este foarte usor de digerat si, prin urmare, este un supliment alimentar ideal în timpul perioadelor de stres fizic extrem. Amino acizi Limitarea sunt completate în aşa fel încât valoarea nutritivă a produselor alimentare pot fi exploatate optim şi nici produse de deşeuri rămâne să afecteze metabolismul. Aceste proprietati fac Probac. Proteine ​​A.P.F. 90 unul dintre cele mai bune suplimente de proteine ​​de pe piaţă.

Proteinele ​​nu sunt doar indispensabile pentru viaţă, sunt indispensabile în creşterea performanţelor sportivilor de top. Acesta oferă organismului energie, precum şi componente pentru producerea şi repararea hormonilor, anticorpilor si enzimelor. . Un program alimentar „bine-gândit” cu A.P.F. 90 conservă proteinele proprii organismului şi poate reduce timpul de regenerare dupa antrenament în mod semnificativ. A.P.F. 90 este ideal ca un supliment alimentar pentru a asigura cerinţele ​​crescute de proteine .

Porumbeii obţin 90% din energia de care au nevoie pentru a acoperi din metabolismul de grăsime, adică arderea de acizi graşi. Cu toate acestea, aproximativ 10% din energia necesară este dobândită prin metabolismul de proteine. Aceasta proteina este derivat din masa musculară de pasăre, prin care porumbelul pierde masa musculara săptămâni după substanţă săptămână în timpul sezonului de curse. În scopul de a regenera cât mai repede posibil, muschii au nevoie de proteine ​​suplimentare. În sezonul de curse cresterea masei musculare are loc în principal în timpul fazei de repaus, adică pe timp de noapte. Prin urmare, este important ca organismul sa primeasca suficiente proteine. Probac A.P.F. 90 este un constructor de muschi natural, astfel că are un efect anabolic. Acesta a fost conceput pentru a fi lent de absorbit de organism, astfel încât aceasta poate furniza elemente de proteine, aminoacizi, pentru o perioadă marede timp. Recomandată este de o administraţie după zboruri.Probac A.P.F. 90 asigură organismul cu toti aminoacizii esentiali necesari pentru dezvoltarea musculaturii.

Alte aplicatii:

Pe lângă sezonul de curse, APF90 este recomandat in timpul perioadelor de reproducere şi de năpârlire. Acest lucru se datorează faptului că tinerii au nevoie nu numai foarte mult, dar, de asemenea, de proteine ​​de înaltă calitate în timpul fazei de creştere. Deoarece aceste păsări cresc destul de rapid, ei nu trebuie să sufere de deficite in dieta. În cele din urmă, perioada de năpârlire plasează, de asemenea, cerinţe speciale dietetice. Creşterea şi dezvoltarea penelor este aproape exclusiv dependentă de suficiente proteine. Exact în acest moment, este extrem de important ca proteinele găsite în alimentaţie sa fie foarte bine exploatate, în scopul de a preveni deteriorarea penelor.

Mod de administrare: 5g/ 1 kg hrana